Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Juist in deze tijd bewijst een persoonlijk advies zijn waarde. Voordat een grondige analyse mogelijk is, vormen we eerst een gedegen beeld van uw wensen en persoonlijke situatie. Samen met u wegen we alle voor- en nadelen van de financiële producten af.

Grip op uw financiële toekomst
Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend – zolang u er goed op bent voorbereid. Een financieel plan brengt uitkomst. Hiermee creëert u overzicht over wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren. Exact Hypotheek & Financieel adviseurs helpt u graag om via een overzichtelijk adviestraject een goed financieel plan te maken. Zo bent u verzekerd van objectief en deskundig advies. En u kiest zelf de tariefvorm die bij u past.

Scenario’s
Iedere schets van uw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslag. Dit gebeurt door meerdere scenario’s door te rekenen. Zo weet u precies waar mogelijke risico’s zitten, wat u al goed heeft geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen. Kortom: u schept – desgewenst met deskundige hulp – een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden.

Persoonlijk financieel plan
Een goed persoonlijk financieel plan biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen en helpt u risico’s te beheersen. Denk bijvoorbeeld aan:

•uw loopbaan- en salarisontwikkeling;
•uw pensioenopbouw;
•uw woonlasten en de waarde van uw woning;
•de kosten van studerende kinderen;
•risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van uw partner.

Wij werken voornamelijk op afspraak.    Ons kantoor zal daarom niet altijd geopend zijn. Telefonisch of per e-mail zijn we altijd bereikbaar.   Zie contact pagina