FISCAAL ADVIES - NOTARIS SERVICE - TAXATIES - VERZEKERINGEN - HYPOTHEKEN

Wij kunnen helpen bij:

Bent u op zoek naar deskundig hypotheekadvies? Zoekt u een betrouwbare partner voor complexe financieringsvraagstukken? Maakt u zich zorgen over uw fiscale situatie en zoekt u naar een specialist die hierin thuis is? Zoek niet verder! Exact Hypotheekadviseurs is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig financieel advies en hypotheekoplossingen op maat.

Waarom kiezen voor Exact Hypotheekadviseurs?

  • Specialistisch Team: Ons team bestaat uit ervaren hypotheekadviseurs met meer dan 26 jaar ervaring in de financiële sector. Wij begrijpen dat elke financiële situatie uniek is en bieden oplossingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.
  • Erkend door Independer: In 2016 werden wij met trots uitgeroepen tot het beste kantoor van Rotterdam door de gerenommeerde vergelijkingssite Independer. Deze erkenning is het bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en service.
  • Fiscale Expertise: Onze adviseurs zijn fiscaal goed onderlegd en staan klaar om u te helpen bij al uw fiscale vraagstukken. Wij zorgen ervoor dat u alle fiscale voordelen benut en uw financiële situatie geoptimaliseerd wordt.
  • Enthousiaste Aanpak: Wij geloven in een proactieve en enthousiaste aanpak bij het vinden van de beste oplossingen voor uw hypotheek en financiën. Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en werken samen met u aan een succesvolle financiële toekomst.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze reputatie is gebouwd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven naar de hoogste normen van dienstverlening om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen uw financiële beslissingen kunt nemen.
  • Goede Prijs-Kwaliteitverhouding: Bij Exact Hypotheekadviseurs bieden wij niet alleen hoogwaardige service, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij streven ernaar om u waar voor uw geld te bieden.
  • Uitstekende Recensies: Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Bekijk onze uitstekende recensies op vergelijkingssites zoals Advieskeuze en ontdek waarom klanten tevreden zijn over onze diensten.

Kies voor Exact Hypotheekadviseurs voor een partnerschap dat verder gaat dan advies alleen. Wij staan klaar om u te begeleiden naar financiële zekerheid en succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken. Uw toekomst begint hier!

Klik hier voor de vergelijkingskaart Hypotheken AFM 

Klik hier voor de vergelijkingskaart Risico’s afdekken van de AFM

Recencies

Snelle service, veel ervaring en marktkennis. Hypotheek was binnen 2 weken afgerond. Het is 20 jaar later, de tweede hypotheek die we via Exact Hypotheekadviseurs afsluiten.

Hans / Via Advieskeuze.nl

Op aanraden van een vriend ben ik bij Exact terecht gekomen. Als leek zag ik bij de aankoop van mijn eerste huis door de bomen het bos niet meer. De adviseur heeft mijn vertrouwen gewekt en mij het gevoel gegeven dat hij echt aan ‘mijn kant’ staat. Hij is een echte specialist.

Tommy van Giessen / Via Independer.nl

Deskundig, uitgebreid, genuanceerd en realistisch. Al jaren onze vaste adviseur.

Roland Verhoeven / Via Advieskeuze.nl

Wij werken onder andere met:

MaAK NU EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Bij deze afspraak kunnen wij u een goede inschatting geven waarmee we u kunnen helpen.